Šķēle par dēmoniem, birkām un kādu teicienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Runājot par pēdējā laika notikumiem, kad valstī sākusies atklāta cīņa pret oligarhiem, apvienības «Par labu Latviju» viens no līderiem un pēdējā laikā bieži piesauktajiem oligarhiem Andris Šķēle intervijā laikraksta «Diena» viesistabā sacīja, ka «ik pa laikam esot dzirdējis šo terminu lietojam», un parasti tas parādoties pirms kādiem politiskiem notikumiem.

«Tad parādās baltie un melnie, tad tiek vilkti ārā dēmoni un tēli un kārtas birkas, šie cilvēki, kas tā dara, ir stereotipu nomākti, mazintelektuāli cilvēki,» teica Šķēle, kurš gan noliedza, ka par tādiem uzskatītu tautu.

Šķēle arī noliedza, ka esot opozīcijā varētu «virzīt lietas savās interesēs». Atspēkot katru spekulāciju Šķēle nevēloties.

«Aiz šīm birkām tie, kas šos vārdus piesauc, cenšas paslēpt valstij svarīgas problēmas - , piemēram, tiesiskumu un ekonomiskas problēmas. Bija agrāk tāds teiciens «Ja krānā nav ūdens, tad vainīgi ebreji». Šobrīd - «ja Latvijā kādam ir grūti dzīvot, tad vainīgi oligarhi,» teica Šķēle.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu