Norvēģijas meža kaķu līdziniece - kaķenīte Māsiņa (23)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagaidu mājās no trīs Pļavnieku pagalma kaķīšiem palikusi vien bailīgā Māsiņa. Viņas brālītis un māsiņa jau savas īstās un vienīgās mājas atraduši. Māsiņa ir aptuveni 8-9 mēnešus jauna sterilizēta kaķu jaunkundze. Strīpainīte ar lielām zaļām acīm. Senčos varētu būt stāvējuši Norvēģijas meža kaķi, dikti jau nu līdzīga!

Māsiņa vairs nav tik bailīga, labprāt ļauj sevi apskatīt, bet uz fizisku kontaktu ar cilvēku nevar vien sadūšoties - iespējams, ka pagātnē viņai kāds nodarījis pāri. Tomēr Māsiņu ļoti interesē cilvēku sabiedrība un viņa ļoti labprāt sēž netālu un uzmanīgi lielām kaķa acīm vēro, ko cilvēki dara.

Māsiņai patīk arī sēdēt uz palodzes un vērot apkārtni. Viņa draudzējas un spēlējas ar citiem dzīvniekiem, vienīgi ar suņiem nav labās attiecībās.

Māsiņa ļoti priecātos par mājām, kur varētu būt cilvēka tuvumā, bet ne ciešā kontaktā (vismaz pagaidām). Labprāt dzīvotu ārā, tam piemērots arī viņas biezais kažociņš.

Māsiņa ēdiena ziņā nav izvēlīga - ēd gan sauso, gan slapjo barību, neatteiksies no gaļas gabaliņa un vārītas zivtiņas! Kaķenīte ļoti tīrīga un zina, kādam nolūkam domāta kastīte.

Ja vēlies dot mājas šai burvīgajai kaķenītei, zvani pagaidu saimniecei Inesei 29117925.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu