Hjū Hefners pamests pie altāra

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Vīriešu žurnāla «Playboy» dibinātājs Hjū Hefners paziņojis, ka šajā nedēļas nogalē ieplānotā laulību ceremonija ar Kristalu Herisu tikusi atcelta, jo viņa iecerētā pārdomājusi. 

Sākotnēji tika plānots, ka kāzu ceremonija norisināsies 18.jūnijā savrupmājā «The Playboy Mansion», klātesot vairāk kā 300 viesiem. 

«Kāzas ir atceltas. Kristala ir mainījusi savas domas,» ar ierakstu sociālajā tīklā «Twitter» pavēstīja Hefners. «Šķiršanās ir sirdi plosoša, bet labāk tagad nekā pēc kāzām,» viņš piebilda. 

Papildus rūgtumu šim notikumam piešķīra fakts, ka Herisa, izvācoties no «The Playboy Mansion» savrupmājas, līdzi paņēma arī Hefnera iemīļotāko mājdzīvnieku - kokerspanielu Čārliju.

85 gadus vecais Hefners paziņoja par saderināšanos ar 25 gadus veco Herisu pagājušajos Ziemassvētkos. 

Hefners, kurš dibināja «Playboy» 1953.gadā, šā gada martā izšķīrās no savas otrās sievas Kimberlijas Konredas, savukārt viņa pirmā laulība ar Mildredu Viljamsu tika šķirta 1959.gadā.

Herisa, kura ar Hefneru satikās aptuveni divarpus gadus, bija žurnāla «Playboy» vāka modele 2009.gada decembra izdevumam. 

Hefners ir cīnījies par seksuālo brīvību un cilvēktiesībām, publicējis rakstus, kas apstrīd makartismu un Vjetnamas karu, kā arī iestājies par homoseksuālistiem un marihuānas legalizēšanu.

Pirmais izdevums ar Merilinas Monro attēlu uz vāka tapa Hefnera dzīvokļa virtuvē. Pārdošanā šis izdevums nonāca 1953.gada decembrī un tika pārdots 51 000 lielā tirāžā. Tas bija pietiekami, lai finansētu otro numuru un aizsāktu daudzus miljonus dolāru vērtas starptautiskas kompānijas rašanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu