Dzintaru koncertzālē: Jānis Stībelis ar jauno koncertprogrammu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Populārākais Latvijas pop un soul mūzikas dziedātājs Jānis Stībelis jau šo piektdien aicina savus klausītājus uz koncertu «Day by Day» Dzintaru koncertzālē.

Absolūti pozitīvajā koncertā skanēs romantiskas un ritma piesātinātas melodijas. Savukārt Jānis, kā pianists, izpaudīs sevi jaunā skatuves ampluā.

Īpaša koncerta daļa būs cieņas apliecinājums Jāņa Stībeļa daiļrades ietekmētājiem – tādiem pasaules popmūzikas dižgariem, kā Sting, Steve Wonder, Billy Joel, un grupām, kā «Bee Gees», «Tower of Power». Šiem māksliniekiem par godu muzikālajā vakarā dzirdēsit ļoti interesantas skaņdarbu kaverversijas.

Par koncerta klausītāju garastāvokļa iesildīšanu rūpēsies DJ – AG Mixmaster. Un jau 20.00 uz skatuves kāps Jānis Stībelis ar kolorītu muzikālo sastāvu: 

  • Pamatsastāvs:
    Jānis Stībelis (piano / vokāls), Gints Pabērzs (saksofons), Mārcis Auziņš (ģitāra), Oskars Sproģis (basģitāra), Tiago Loei (perkusijas), Miķelis Vīte (bungas), Ritvars Garoza (taustiņinstrumenti).
  • Pūtēju sastāvs:
    Māris Jēkabsons, Normunds Katajs-Paeglis, Artis Greckis.
  • Bekvokālistes:
    Aminata Savadogo, Ieva Katkovska, Kristīne Tkačuka, Iluta Valtere.
  • Stīgas:
    Una Sedola, Līga Veilande, Kristīne Zeltkalne-Voika, Kristīne Bergmane.

Koncerta biļetes: «Biļešu serviss» («bilesuserviss.lv»), «Narvesen» tirdzniecības vietās un Dzintaru koncertzāles kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu