Ušakovs ekskluzīvā intervijā stāsta par veselību un to, kā pārsteidzis ārstus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) pirmo reizi sniedzis interviju medijiem. Ekskluzīvā intervijā no Vācijas slimnīcas, kurā mērs turpina ārstēšanos, viņš LNT ziņām stāstīja par savu pašsajūtu, atgriešanos darbā un visus aicināja līgot Daugavmalā.

«Ar veselību, paldies Dievam, ir labāk. Šodien sāksies rehabilitācija, es ceru, ka tā nebūs ilgāka par divām nedēļām un attiecīgi varēšu pēc iespējas ātrāk atgriezties darbā, jo ir daudz kas jādara. No vienas puses Rīgas dome strādā kā ideāls mehānisms, tomēr daudz darba ir,» slimības nogurdinātā balsī stāstīja Ušakovs.

Viņš visiem pateicās par morālo un materiālo atbalstu.

«Es gribētu pateikt paldies visiem tiem cilvēkiem, kas mani visu šo laiku atbalstīja - tā ir mana sieva, mani radi, draugi, kolēģi, tūkstoši cilvēku, kas ziedoja naudu, kad mani radi prasīja atbalstu, jo mūsu ģimenē tādu līdzekļu nav. Cilvēki, kas gāja uz baznīcu, simtiem cilvēku, kas sūtīja atbalsta vārdus internetā. Bez šī atbalsta es te nesēdētu un par darbu nerunātu,» teica Ušakovs.

Mēneša laikā Ušakovs novājējis par desmit kilogramiem. Sākotnēji pastāvēja bažas par aknu transplantācijas nepieciešamību, taču tagad to darbība ir stabilizējusies, tāpat uzlabojas arī nieru funkcijas.

Ušakovs pastāstīja, ka izbrīnījis ārstus, jo jau pēc dažām dienām sācis lietot telefonu, lai būtu lietas kursā par darbu domē un Saeimā. Ušakovs norādīja, ka viņš ir ne tikai lietas kursā par notiekošo, bet ir gatavas turpināt darbu.

Noslēgumā mērs novēlēja visiem priecīgus svētkus un aicināja visus turpināt iesākto tradīciju un doties uz Daugavmalu svinēt Jāņus. Kaut arī pats Ušakovs Jāņus cerēja svinēt dzimtenē, mediķi atgriešanās laiku pagarinājuši līdz jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu