<i>Aģents 007</i> Daniels Kreigs salaulājies ar britu aktrisi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pēc īsa un vētraina romāna britu aktrise Reičela Veisa pagājušajā nedēļā salaulājusies ar Džeimsa Bonda filmu zvaigzni Danielu Kreigu, vēsta «Eonline.com». Veisa un Kreigs, kuri pērn kopā filmējās drīzumā uz ekrāniem gaidāmajā trillerī «Dream House», salaulājušies klusā ceremonijā četru liecinieku klātbūtnē.

Laulību ceremonijā piedalījusies Kreiga meita no iepriekšējās laulības, Veisas dēls no aktrises iepriekšējām attiecībām ar kinolentes «Black Swan» («Melnais gulbis») režisoru Darenu Aronofski un divi pāra draugi.

«Daniels un Reičela uzstāja uz mazām, klusā, kāzām. Viņi ir neprātīgi iemīlējušies un nevarēja vien sagaidīt, kad kļūs par vīru un sievu, - bet viņi vēlējās pēc iespējas mazāku kņadu,» britu tabloīdam «The News of the World» atklāja kāds informēts avots.

«Bija pāris draugu kā liecinieki un viņu bērni no iepriekšējām attiecībām, un tas arī viss,» piebilda anonīmais avots.

ASV televīzijas tīkls «ABC News» ziņoja, ka Kreiga pārstāvji apstiprinājuši laulību faktu, bet sīkāku informāciju nav snieguši.

2006.gadā Veisa ieguva «Oskara» balvu par lomu filmā «The Constant Gardener» («Uzticīgais dārznieks»), bet Kreigs plašāku slavu iemantoja ar savu tēlojumu Džeimsa Bonda filmās, bet pašreiz gatavojas atveidot galveno vīriešu lomu Stīga Lārsona romāna «Meitene ar pūķa tetovējumu» («The Girl with the Dragon Tattoo») Holivudas kino adaptācijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu