Rūpertam Grintam nav paticis skūpstīties ar Emmu Vatsoni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu aktieris Rūperts Grints atzinis, ka skūpstīt savu ekrāna partneri Emmu Vatsoni viņam šķitis pretdabiski, jo «Harija Potera» franšīzes filmēšanas laikā abi jaunie aktieri auguši kopā kā brālis un māsa.

Grinta un Vatsones skūpsts būs redzams franšīzes pēdējā filmā «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» («Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa»), kas kinoteātros nonāks jau šā gada15.jūlijā.

Grints, kurš poteriādē atveidoja Ronu Vīzliju, atklāja, ka šis uzdevums nav bijis viegls, jo viņi ar Vatsoni ir pazīstami jau ilgāk nekā desmit gadus. «Tā šķita vispretdabiskākā lieta (..) - skūpstīt šo personu, ko pazīstu, kopš viņai bija deviņi gadi. Tas prasīja kādu laiciņu, lai iejustos un noliktu mūsu draudzību malā,» atklāja 22 gadus vecais aktieris. «Turklāt mēs bijām izmirkuši cauri slapji, - viņi lēja mums virsū galoniem ūdens. (..) Mēs daudz smējāmies, un pagāja kāds laiciņš, līdz spējām koncentrēties. Mēs to darījām četras reizes,» viņš piebilda.

Tomēr Grints atzina, ka, neskatoties uz zināmām neērtībām, skūpstīšanās aina bijusi svarīga viņu atveidotajiem tēliem - Ronam Vīzlijam un Hermionei Grendžerai.

«Tas ir jauks brīdis tēliem, bet man viņa ir kā māsa. Mēs visi esam patiešām tuvi draugi, tādēļ bija ļoti savādi to darīt,» intervijā žurnālam «Attitude» atzina Grints. Ciešo draudzību poteriādes aktieru starpā apliecināja arī Harija Potera lomas atveidotājs Daniels Redklifs, kurš atklāja, ka prasījis padomu Vatsonei randiņu jautājumos. «Mēs esam kā brālis un māsa. (..) Mēs palīdzam viens otram ar padomiem attiecībās,» intervijā amerikāņu žurnālam «Vogue» atklāja Redklifs.

Kā sevišķi smieklīgus aktieris atcerējās brīžus, kad viņi palīdzējuši viens otram izdomāt sakāmo savām tā brīža simpātijām. «Tas noteikti bija gadījums, kad aklais vada aklo, bet tas bija ārkārtīgi jautri,» piebilda Redklifs, atzīstot, ka nevienam no viņiem nav bijusi liela pieredze attiecībās ar pretējo dzimumu.

Harija Potera» franšīzes aktieri atbalsta viens otru kā uz ekrāniem, tā dzīve. Pašlaik 21 gadu vecais Redklifs piedalās 1961.gada Brodvejas mūzikla «How to Succeed in Business Without Really Trying» jauniestudējumā, kurā viņš atveido galveno lomu. Nesen uz Ņujorku devās arī Vatsone, lai vērotu sava drauga sniegumu šajā izrādē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu