Niks Matvejevs Zagorskai dāvina Mēnesi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Laikā, kad Latvijā dienas ir visgarākās, bet naktis - visīsākās, komponists Niks Matvejevs dziedātājai Elizabetei Zagorskai dāvājis jaunu dziesmu - skaņdarbu [s:38624].

Šajās dienās Latvijas radio stacijās ir nonācis Elizabetes Zagorskas jaunais radio singls «Mēnesspavadā», bet drīzumā skatītājiem tiks piedāvāts arī videoklips. Mūzikas eksperti jauno skaņdarbu jau ir novērtējuši atzinīgi, uzskatot, ka Nikam Matvejevam un Elizabetei Zagorskai ir izdevies radīt īpašu noskaņu mūzikā, paverot jaunu stilistikas lappusi Zagorskas daiļradē. «Elizabete ir lieliska dziedātāja un šajā dziesmā ir jūtama ne tikai profesionalitāte un sirsnība, bet arī pasaulē populārās mūzikas tendences, kuru spilgtākais piemērs ir arī mūsu valstī labi zināmā grupa «Enigma»,» uzskata dziesmas autors Niks Matvejevs.

Pati Elizabete par jauno dziesmu ir gandarīta. «Tā aizsāk jaunu dziesmu ciklu no manas jaunās programmas, tādēļ esmu priecīga, ka tieši Nika Matvejeva skaņdarbs ir kļuvis par pirmo, ko piedāvājam klausītājiem. Protams, šī dziesma nebūtu tik fantastiska, ja Kārlis Anitens tai nebūtu uzrakstījis emocionālu, bet vienlaikus arī patiesu tekstu,» piebilst dziedātāja.

Skaņdarbs «Mēnesspavadā» ir pieejams lejuplādē «doremi.lv» un «platforma.lv», bet dziesmas video versija skatītāju vērtējumam tiks nodota tuvākajā laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu