Štrausu-Kānu apsūdzējusī istabene nodarbojusies ar prostitūciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Bijušo Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) izpilddirektoru Dominiku Štrausu-Kānu izvarošanas mēģinājumā apsūdzējusī istabene viesnīcā, kurā pati strādāja, nodarbojusies ar prostitūciju, turklāt izspiedusi naudu saviem tautiešiem, kas bija apmetušies uz dzīvi ASV, vēsta laikraksts «The New York Post».

«Ir informācija, ka viņa saņēma milzīgu dzeramnaudu, ja jūs saprotat, ko es ar to domāju, un nepavisam ne par papildu nolādētiem dvieļiem,» laikrakstam apliecināja kāds anonīms informācijas avots. «Savam ārējam izskatam viņa tērēja traku naudu, turklāt tā nāca ne jau no viņas radiniekiem.»

Štrausu-Kānu apsūdzējusī istabene turklāt izspiedusi naudu no Ekvatoriālās Gvinejas imigrantiem, kas centās izveidot savu dzīvi ASV.

«Mēs zinām šos cilvēkus, kas bija kļuvuši par viņas upuriem. Viņi apgalvo, ka viņa tos atstājusi bez nekā. Vienkārši ļaudis, kas dienu un nakti strādā, lai dabūtu galus kopā, kas dzīvoja, tā teikt, viņai kaimiņos,» vēsta laikraksts.

Jau ziņots, ka Ņujorkas tiesnesis piektdien ar prokuroru piekrišanu atcēlis mājas arestu izvarošanas mēģinājumā apsūdzētajam Štrausam-Kānam, taču krimināllieta pret viņu nav izbeigta.

Viņam arī atdota vienu miljonu dolāru lielā drošības nauda. Varasiestādes gan paturējušas bijušā SVF vadītāja pasi, taču viņš var brīvi pārvietoties pa ASV. Štrausam-Kānam jāierodas uz nākamo tiesas sēdi, kas paredzēta 18.jūlijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu