Šķirta Skārletas Johansones un Raiena Reinoldsa laulība

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Oficiāli šķirta aktieru pāra Skārletas Johansones un Raiena Reinoldsa divus gadus ilgusī laulība.

Par savu šķiršanos no Reinoldsa 26 gadus vecā filmas «Vicky Cristina Barcelona» («Vikija, Kristīne, Barselona») zvaigzne paziņoja jau pagājušā gada novembrī, par iemeslu minot nesamierināmas atšķirības.

Tiesā iesniegtajos dokumentos teikts, ka pāris nav noslēdzis pirmslaulības līgumu un tādejādi viss laulības laikā iegūtais īpašums tiks sadalīts vienlīdzīgi.

Johansone ar 34 gadus veco Reinoldsu sāka satikties 2007.gadā un 2008.gada septembrī Kanādā apprecējās. Pēc laulību ceremonijas pāris uzsāka kopdzīvi 2,8 miljonus ASV dolāru (1,35 miljonus latu) vērtā savrupmājā Kalifornijā.

Pagājušajā mēnesī Reinoldss, runājot par šķiršanos, sacīja, ka vēl aizvien jūtas sāpināts un nedomā, ka vēl kādreiz vēlēsies precēties, tomēr atzina, ka tādas lietas vienmēr tiek atkārtoti izvērtētas.
Savukārt Johansone šā gada sākumā uzsāka attiecības ar aktieri Šonu Penu, kuras gan abi noliedza. Taču jūnija sākumā mediji ziņoja, ka pāris tomēr ir izšķīries.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu