RD opozīcija: Mārupītes iedzīvotājiem trūkst dzeramā ūdens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Rīgas domes (RD) frakciju bloka «Vienotība» deputāti saņēmuši Mārupītes apkārtnes iedzīvotāju sūdzības, par dzeramā ūdens trūkumu, jo Rīgas pašvaldības uzņēmums «Rīgas ūdens» solītais nodrošināt iedzīvotājus ar dzeramo ūdeni, uzstādot brīvkrānus, izrādījies tikai solījums, jau divas dienas brīvkrāns O.Vācieša un Kantora ielas krustojumā nav pieejams.

Kā informē domē, Rīgas pašvaldības izplatītajā paziņojumā 6.jūlijā solīts, ka «pašlaik dzeramais ūdens neierobežotā daudzumā no brīvkrāniem pieejams Codes un Pampāļu, kā arī O.Vācieša un Kantora ielu krustojumā».

Trešdienas vakarā iedzīvotāji sūdzējušies Pardaugavas izpilddirekcijā, tur brīvkrānu solījušies uzstādīt nākamajā dienā, tomēr līdz piektdienai tas nav izdarīts.

RD frakciju bloka «Vienotība» deputāts Valdis Gavars personīgi pārliecinājies, ka viens no diviem brīvkrāniem, ko solīja RD, tiešām nav uzstādīts.

Par konstatēto faktu Gavars informējis arī Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētāju Vjačeslavu Stepaņenko (LPP/LC), taču aktīva rīcība nesekoja.

«Kārtējo reizi varam pārleicināties, ka domes vadība mīl grozīties kameru priekšā un, šajā gadījumā, par dzeramo ūdeni katram jārūpējas pašam,» piebilst deputāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu