Pīts Dohertijs sniegs pirmo koncertu pēc cietumsoda izciešanas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu rokzvaigzne Pīts Dohertijs paziņojis par savu pirmo koncertu pēc cietumsoda izciešanas termiņa beigām, ko tiesa viņam piesprieda par kokaīna glabāšanu.

Grupas «The Libertines» bijušais solists sniegs solo koncertu Londonas blūza bārā «The Blues Kitchen» 9.jūlija pēcpusdienā.

No piespriestajiem sešiem mēnešiem aiz restēm dziedātājs pavadīja tikai piecus. Pasludinot spriedumu, tiesnesis Deivids Radfords norādīja, ka Dohertijs ir sasniedzis rekordu pastrādāto pārkāpumu ziņā. Līdz šim viņš uz apsūdzēto sola pabijis jau 13 reizes un par narkotiku glabāšanu izcietis divus cietumsodus.

Jau ziņots, ka pagājušā gada janvārī Dohertija drauga Pītera Volfa dzīvoklī Londonas austrumos tika atrasta mirusi žurnāla «The Ecologist» dibinātāja Tedija Goldsmita mazmeita un režisora Pītera Vaitheda meita Robina Vaitheda, kas tobrīd par rokeri uzņēma dokumentālo filmu. Dohertijs tika arestēts un vēlāk apsūdzēts kokaīna glabāšanā.

Dohertijs ir apsūdzēts arī zādzībā ar ielaušanos. Tiek apgalvots, ka viņš ielauzies kādā Vācijas ierakstu veikalā un nozadzis ģitāru. Ja viņš tiks atzīts par vainīgu šajā nodarījumā, viņš var saskarties pat ar piecu gadu cietumsodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu