Ušakovs atgriezies Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko/LETA

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) pēc gandrīz divu mēnešu ārstēšanās Berlīnē šodien atgriezies Rīgā, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Mikroblogu vietnes «Twitter» kontā Ušakovs raksta, ka ir atpakaļ: «Esmu mājās. Pirmdien jau jābūt darbā,» norāda mērs. 

Ar Rīgas mēru un viņa preses sekretāri aģentūrai LETA sazināties neizdevās.

Kā ziņots, Ušakovs nonāca «Charite» klīnikā Berlīnē pēc piedalīšanās Rīgas maratonā 22.maijā. Mērs bija plānojis pieveikt 21 kilometru - pusmaratona distanci, taču dažus desmitus pirms finiša viņam kļuva slikti un viņš zaudēja samaņu. Mēra iekšējo orgānu sistēma bija smagi cietusi no pārkaršanas, tāpēc viņš tika nogādāts Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Intensīvās terapijas nodaļā, bet pēc ārstu ieteikuma 24.maijā tika pārvests turpmākai ārstēšanai uz Berlīni, kur ārstiem šādu diagnožu ārstēšanā ir lielāka pieredze.

Līdz 30.maijam Ušakovs ar medikamentu palīdzību tika turēts miegā, lai būtu iespējams veikt intensīvo terapiju, bet pēc pamošanās intensīvā terapija turpināta līdz 16.jūnijam. Ārstēšanās Berlīnē mēram izmaksās vairāk nekā 180 000 latu. Viņa ģimene atvēra ziedojumu kontus, un nepieciešamā summa tika saziedota nedēļas laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu