Čārlijs Šīns piedalīsies seriālā «Anger Management»

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/REUTERS

Skandalozais amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns apstiprinājis, ka atgriezīsies uz ekrāniem jaunā televīzijas seriālā, kura pamatā būs 2003.gada komēdija «Anger Management» («Dusmu terapija») ar Ādama Sandlera un Džeka Nikolsona piedalīšanos.

45 gadus vecais aktieris, kurš seriālā atveidos konsultantu, kurš terapijas procesā palīdz saviem pacientiem pieveikt dusmas dažādos dīvainos veidos, sacīja, ka uzskata šo lomu par piemērotu savam talantam un ambīcijām.

«Es izvēlos «Anger Management», jo, lai gan man tas varētu būt liels izaicinājums atveidot puisi ar nopietnām problēmām ar dusmu terapiju, es uzskatu, ka tas ir lielisks koncepts,» ar jūtamu ironijas devu sacīja Šīns.

«Turklāt tas man nodrošina reālas tiesības seriālā, noteiktu apjomu radošās kontroles un iespēju atgriezties biznesā kopā ar vienu no maniem visu laiku iecienītākajiem producentiem - Džo Rotu,» piebilda aktieris.

Kā vēstīts iepriekš, martā seriāla «Two and a Half Man» («Divarpus vīri») veidotāji paziņoja, ka atlaiž Šīnu par «bīstami pašiznīcinošu uzvedību». Producenti skaidroja, ka Šīns atlaists tāpēc, ka pēdējos mēnešos viņš regulāri nav spējis atcerēties savu tekstu, kavējis vai vispār nav ieradies uz mēģinājumiem, kā arī izteicis komentārus, kas sagandēja darba attiecības. Televīzijas seriāla veidotāji arī uzsvēra, ka aktiera nekontrolētā alkohola un narkotiku lietošana apdraud viņa dzīvību.

Šīna vietā pieņemts Holivudas aktieris Eštons Kačers, ar kuru, tiesa, līgums noslēgts tikai uz vienu sezonu.

Kopš 2003.gada, kad «Divarpus vīri» piedzīvoja pirmizrādi, seriāls ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem televīzijas skatītāju vidū un nominēts vairākām prestižām balvām, tostarp «Emmy» un «Zelta globusa» balvai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu