«Playboy» Hefnera bijusī līgava: Viņš mani neuzbudināja

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Vīriešu dzīves stila žurnāla «Playboy» dibinātāja Hjū Hefnera bijusī līgava Kristala Herisa, kas pāris dienas pirms ieplānotajām kāzām paziņoja, ka ir pārdomājusi, atklājusi, ka intīmā dzīve ar 85 gadus veco miljonāru bijusi visai nožēlojama.

Kā radio intervijā atzina 25 gadus vecā blondīne, viņa nekad nav redzējusi savu līgavaini kailu un arī abu seksuālā dzīve bijusi vairāk kā remdena. «Hefs nekad īsti nenoģērbās. Es nekad neesmu redzējusi viņu kailu,» ķiķināja Herisa Hauarda Sterna raidījumā radiostacijā «SiriusXM».

Tāpat viņa atklāja, ka visu attiecību laikā pārim tikai vienu reizi bijis sekss un arī tas «ildzis aptuveni divas sekundes». «Es vienkārši aizgāju. Hefs mani neuzvelk,» Sterna spiedienam padevās Herisa.

Kādā citā intervijā Herisa sacīja, ka Hefneram vairāk patika maigoties uz dīvāna un vakaros skatīties filmas, piebilstot, ka, attiecībām progresējot, sekss «viņam nebija pirmajā vietā».
«Es mīlu Hefu. Man viņš rūpēja. Viņš vienmēr man rūpēs. Mēs kopā pavadījām labu laiku,» piebilda žurnāla «Playboy» 2009.gada decembra numura vāka modele.

Video rullītī varat apskatīt, kas agrāk, domājams, uzbudināja Hjū Hefneru:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu