Sasirdzis tīģerēns Klifs – viņam sāp ķepas

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uz laiku pārtrauktas interneta tiešraides no Rīgas zooloģiskā dārza, kurā varēja vērot tīģerēna Klifa pastaigas un guļvietu, vēstīja Latvijas Televīzijas ziņas.

Tīģerēnam sāp ķepas. Kamēr no ārzemēm nebūs saņemti analīžu rezultāti, plašāka informācija par dzīvnieka veselību netiks sniegta. Rezultāti varētu būt zināmi pēc mēneša.

Televīzija norādīja, ka Klifa ķepas tika traumētas viņa dzīves pirmajās dienās, kad māte centās mazuli noslēpt uz plaukta un tīģerēns krītot guva smagus kāju lūzumus.

Jau ziņots, ka Rīgas zoodārzs 14.decembrī pirmo reizi publikai atrādīja zoodārzā dzimušo tīģerēnu, kam tika dots vārds Klifs Grants.

Klifs Grants piedzima 30.jūlijā, un nelaimīgas sagadīšanās dēļ trešajā dzīves dienā viņu vajadzēja nodot dzīvnieku kopēju un vetārstu aprūpē. Pirmos dzīves mēnešus nebija pārliecības par mazuļa dzīvotspēju.

Rīgas zooloģiskajā dārzā mazais tīģerbērns bija ilgi – vairāk nekā desmit gadu – gaidīts jaunums.

Pēdējais iepriekšējā tīģeru pāra Arša un Ambras mazulis Amūrs piedzima 2000.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu