Banderasu biedējusi Madonnas izrādītā uzmanība

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas zvaigzne Antonio Banderass atzinis, ka savulaik nav ielaidies attiecībās ar Madonnu, jo viņu biedējis amerikāņu popmūzikas dīvas spēks.

Aktieris atzinis, ka Madonnas klātbūtnē kļuvis par nervozu graustu, jo viņš tolaik nav mācējis runāt angliski un nav zinājis, kā viņu atvairīt.

1991.gada Madonnas dokumentālajā filmā «In Bed With Madonna» («Gultā ar Madonnu») redzams, kā popzvaigzne flirtē ar kautrīgo Banderasu kādā ballītē Spānijā.

«Tolaik es nepratu runāt angliski. Pie galda, kad mēs pusdienojām, viņa daudz runāja, bet es ne nieka nesapratu. Es vienkārši juku prātā no tā, ka sēžu cieši blakus Madonnai. Viņa jau tad bija ļoti slavena, un mēs bijām tikai vietējie iedzīvotāji,» intervijā izdevumam «Harper's Bazaar» atklāja Banderass.

«Bija savā ziņā glaimojoši dzirdēt kādu sakām: «Tu viņai patīc, ļoti.» Es teicu: «Vai patiešām? Man nav ne jausmas, ko man darīt (..), es esmu precējies». Tāpēc nekas nenotika,» viņš piebilda.

«Tolaik es no tā baidījos, jo viņa bija ļoti ietekmīga sieviete. Es negribēju būt Madonnas puika. Uz labu vai ļaunu, es tikai gribēju pats savu karjeru,» atklāja aktieris.

1996.gadā viņš kopā ar Madonnu filmējās kino mūziklā «Evita».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu