Notiks Improvizācijas šovs «Spiediens» ar Valteru Frīdenbergu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 16.augustā, bārā «Just» notiks improvizācijas šova «Spiediens» vasaras pasākums. Sākums pl. 20:00. Īpašais viesis – Valters Frīdenbergs no LTV7 jauniešu raidījuma «SEMS». Uz skatuves kāps arī mūziķi : ģitāras virtuozs Rihards Lībietis un šarmantais Kārlis Kazāks.

Trīsdimensiju teatrāla parādība, kuras galvenais mērķis ir dabīgā veidā izspiest no skatītājiem smaidu, satiekas vasaras vakarā, lai sagatavotu jūs rudens atnākšanai. Puišiem līdzi uz skatuves kāps mūziķis un LTV7 jauniešu raidījuma «SEMS» vadītājs Valters Frīdenbergs. Pasākuma laikā skatītājus priecēs arī mūziķi: Kārlis Kazāks un Rihards Lībietis. Jaunie puiši neļaus jums starpbrīžos garlaikoties, jo apburs ar skaistām ģitāras skaņām.

Šovs sastāv no vairākiem īsiem, humorostiskiem, iepriekš nesagatavotiem skečiem (etīdēm), kuru galvenās vadlīnijas ietekmē skatītāji. «Spiediens» pamatsastāvā darbojas četri pamataktieri - Kaspars Breidaks, Oskars Kozlovskis, Juris Kozlovskis un Krišjānis Caune, kā arī pasākuma vadītājs Artūrs Vadītājs. Viņi visi jūs priecēs 16.augustā bārā «Just», 11. novembra krastmalā 17. Sākums pl.20:00.

Plašāku informāciju par pasākumu meklējiet «spiediens.com».
Vietu rezervācija, zvanot pa telefonu: 26670207 Ieva Mazpole

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu