Štrausu-Kānu izvarošanā apsūdzējušās istabenes advokāts apsūdz politiķi vēl citos grēkos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Ņujorkas viesnīcas istabenes Nafisatu Dialo advokāts paziņojis, ka par Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) bijušā izpilddirektora Dominika Štrausa-Kāna uzvedību sūdzējušās arī daudzas citas sievietes.

«Mēs esam runājuši ar daudzām sievietēm, kuras atklājušas, ko viņš tām nodarījis gan fiziski, gan psiholoģiski,» trešdien pārraidītajā intervijā televīzijas kanālam » France 24» paziņoja advokāts.

«Mēs mēģināsim iesniegt šos pierādījumus tiesā, lai parādītu viņa motivāciju,» viņš piebilda.

Jau ziņots, ka Dialo pirmdien Ņujorkas tiesā iesniedza civilprasību un pieprasīja kompensāciju, kuras apmērs gan nav zināms.

Civilprasībā apgalvots, ka Štrauss-Kāns ir uzbrucis sievietēm «viesnīcu istabās visā pasaulē».

Tikmēr Štrausa-Kāna advokāti Viljams Teilors un Bendžamins Brefmens, komentējot istabenes lēmumu iesniegt civilprasību, spriež, ka tādējādi viņa tikai vēlas iegūt naudu.

Jau ziņots, ka sākotnēji šķietami pārliecinošā lieta pret Štrausu-Kānu, kurš it kā esot Ņujorkas viesnīcas «Sofitel» istabeni piespiedis uz orālo seksu, kopš tās ierosināšanas sākusi šķobīties.

Arvien skaļāk izskan pieņēmumi, ka prokuratūra varētu apsūdzības atsaukt vai arī spert citus soļus, lai izvairītos no tiesas procesa, jo izmeklētāji publiski pauduši šaubas par prasītājas sniegto liecību patiesumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu