Nakts Anglijā bijusi mierīga; grautiņos bojāgājušo skaits sasniedzis piecus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Arī nakts uz piektdienu Anglijā pagājusi mierīgi, un jau otro nakti pēc kārtas nav saņemtas ziņas par veikalu izlaupīšanām, dedzināšanām vai vandaļu sadursmēm ar policiju.

Tikmēr slimnīcā no gūtajiem ievainojumiem ceturtdienas vakarā miris kāds 68 gadus vīrietis, kas grautiņu laikā cieta uzbrukumā, tādējādi kopējais nemieros bojāgājušo skaits jau sasniedzis piecus cilvēkus. Saistībā ar vīrieša nāvi sākta izmeklēšana par slepkavību.

Kā jau iepriekš ziņots, kāds 26 gadus vecs vīrietis pirmdienas vakarā tika sašauts savā automašīnā nekārtību laikā Kroidonā, Londonas dienvidos, un otrdien no gūtajiem ievainojumiem mira. Savukārt otrdien trīs vīriešus, kas patrulēja rajonā, aizsargājot to no vandaļu uzbrukumiem, Birmingemā notrieca kāda automašīna. Divi vīrieši miruši negadījuma vietā, bet trešais nomira vēlāk slimnīcā.

Jau ziņots, ka grautiņi, kas nerimās četras naktis pēc kārtas, sākās sestdien Londonā, kad miermīlīga demonstrācija, kuru izraisīja kāda policijas sašauta Totenhemas iedzīvotāja nāve, pārauga vardarbībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu