Džesika Alba dzemdējusi otro meitu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Holivudas aktrise Džesika Alba, ko skatītāji pazīst no tādām filmām kā «Fantastic Four» («Fantastiskais četrinieks») un «Sin City» («Grēku pilsēta»), laidusi pasaulē savu otro meitu - Hevenu Gārneri, vēsta žurnāls «People».

«Viņa piedzima sestdien, 3,1 kilogramu smaga un 48 centimetrus gara,» rakstīja Alba savā lapā sociālajā tīklā «Facebook». «Vesela un laimīga! Lielā māsa Onora nevar vien nopriecāties par mūsu jauno ģimenes locekli.»

«Paldies jums visiem par atbalstu grūtniecības laikā. Tas man nozīmēja patiešām daudz,» atzina aktrise.

Hevenas un trīs gadus vecās Onoras tēvs ir kinoproducents Kešs Vorens. Alba un Vorens satikās 2004.gadā kinolentes «Fantastiskais četrinieks» uzņemšanas laukumā, kur viņš strādāja par režisora asistentu. 2007.gada sākumā saspringto darba grafiku dēļ pāris pašķīrās, taču pēc tam savas attiecības atkal atjaunoja. 2008.gada maijā viņi apprecējās, un jūnijā Alba laida pasaulē savu pirmdzimto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu