Cik daudz ūdens nepieciešams, lai noskūtu kājas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/ladymixy-uk/

Lielbritānijas kompānijas «Thames Water» pasūtītais pētījums liecina, ka, skujot kājas dušā, britu sievietes gadā iztērē 50 miljardus litru ūdens, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

Pētījums liecina, ka katra trešā britu sieviete, skujot kājas, atstāj tecēt ūdeni. Kā norāda kompānija, ar šādu daudzumu ir pietiekami, lai 25 dienas apgādātu ar ūdeni visu Londonu.
Pētījums arī atklājis, ka katrs ceturtais brits ļauj tecēt ūdenim, tīrot zobus. Šādā veidā gadā tiek izšķiesti 120 miljardi litri ūdens.

«Lai arī var šķist, ka vienmēr līst, šobrīd mūsu reģionā lietusgāžu līmenis ir zem vidējā deviņus no 12 mēnešiem,» norādīja ūdens apgādes kompānijas «Thames Water » pārstāvis. «Mūsu pētījums pierāda, ka vairums cilvēku piedomā par ūdens patēriņu un vairāk nekā 90% cilvēku atzīst, ka jūtas vainīgi par ūdens izšķiešanu. Tagad mēs vēlamies palīdzēt mūsu klientiem lietot to vēl mazāk.«

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu