«Labvēlīgajam Tipam» - «250»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Labvēlīgais Tips» līdz ar vasaras izskaņu laiž klajā jaunu singlu ar nosaukumu «250». Šis singls ir kā draudzīgs sveiciens viesiem labi un ne tik labi zināmajiem nozīmīgo jubileju atzīmētājiem – tā, lai nešķiet par maz! Pats «Labvēlīgais Tips» gan neko citu kā vien pavisam drīzu rudens iestāšanos neatzīmē, jo rudens - tas ir «Labvēlīgā Tipa» tradicionālo koncertšovu laiks, kuriem šogad dots nosaukums [s:39217].

Singls «250» ir jauna versija dziesmai, ko zinātāji jau reiz būs dzirdējuši mazliet citās skaņās gan pērn iznākušā albuma «Kurvis» skaņu celiņā, gan tāda paša nosaukuma koncertprogrammās Rīgas Kongresu namā un citviet Latvijā. Jaunās versijas skanējumu palīdzēja izveidot Lotars Lodziņš un  Jānis Kalve.

Dziesma sākotnēji tika rakstīta 2010. gada «Žurkas Kornēlijas» izrādei, kurā piedalījās arī «Labvēlīgais Tips», un bija paredzēts, ka to  izpildīs «Olga un Caurspīdīgais koris». Taču konkrētā dziesma neguva apstiprinājumu un izrādēs netika iekļauta.

Šogad ikgadējie «Labvēlīgā Tipa» koncertšovi ar nosaukumu «250» notiks 7., 8. un 9. oktobrī, tradicionāli, Rīgas Kongresu namā. Koncetrprogramma vēl tiek turēta slepenībā, bet neapšaubāmi tāpat kā katru gadu – arī šogad tajos būs gan ko dzirdēt, gan ko redzēt, gan ko iegūt – piemēram, neatsveramu pozitvisma devu visās tā izpausmēs – jokos, smieklos, priekos, dziesmās un dejās. Biļetes jau nopērkamas «Biļešu Paradīzes» kasēs un «bilesuparadize.lv». Biļešu cenas iepriekšpārdošanā sākot no Ls 7. Kas ātrāk nopērk biļeti – tas labākā vietā sēž.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu