Sezonas atklāšanu klubā «Pie L Tipa» iespēlēs «Sweet Waters»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo piektdien, 2.septembrī klubā jautriem cilvēkiem «Pie L Tipa» sezonas atklāšana. To atzīmēsim ar ballīti, kurā muzicēs grupa «Sweet Waters» un DJ Jax. Kluba durvis tiks vērtas pulksten 21:00 un līdz pat pulksten 23:00 ieeja visiem būs par brīvu.

Ballītes ar dzīvo mūziku un koncertiem klubā «Pie L Tipa» notiks visu septembri. 8.septembrī un 22.septembrī Pie L Tipa viesosies «Karakums». 9.septembrī un 10.septembrī - Ingus Pētersons ar orķestri. 16.septembrī un 17.septembrī - Ivo Fomins ar grupu. 23.septembrī un 24.septembrī spēlēs grupa «Linga». 30.septembrī - Naizmirstulītes & Live Brass Quintet. Savukārt, diskotēku cienītājiem jau 3.septembrī DJ Japānis piedāvās absolūto hītparādi visas nakts garumā. 7.septembrī, 14.septembrī un 21.septembrī klubā gaidām studentus un jauniešus uz Trako Trešdienu vakariem.

Klubs «Pie L Tipa» jau paguvis pieskandināt dzirdīgas ausis ar labu mūziku, savukārt, lustīgie ļaudis - ar labām atsauksmēm klubu. «Pie L Tipa» nāk dažādi cilvēki, bet visus vieno vēlme jautri pavadīt vakaru. Līksme, jautrība, pozitīvas emocijas, jauni draugi, melodiju virpulis - tā īsumā varētu raksturot kluba, kā moderni saka - formātu. Mūzika ir tā, kas atšķir klubu no kluba un mūzikas daudzveidība ir tā, kas rada īpašo gaisotni. Klubā «Pie L Tipa» spēlē ārzemju un latviešu populārās mūzikas melodijas - gan dzīvajā, gan griež ripuļus. Klubā uzstājas labi zināmas grupas un nāk uzspēlēt jaunie, daudzsološie talanti. Regulāri ir tematiskie pasākumi. Trako Trešdienu vakaros «Pie L Tipa» pulcējas studenti; ieeja ir bez maksas un arī formāts ir par 100 procentiem draudzīgs jauniešiem. Trešdienu vakaros klubā notiek festivāla «Rīgas Dzintars» mūzikas grupu turnīri, kuros spēkiem mērojas jaunās grupas.

  • Klubs «Pie L Tipa» atrodas Rīgā, Raiņa bulvārī 21, un durvis pirmo reizi tas vēra šā gada 15.aprīlī. Telpu interjerā atspoguļojas kluba nosaukums, jo uz Raiņa bulvāri no Slokas ir pārceļojis grupas «Labvēlīgais Tips» muzejs. 
  • Klubs «Pie L Tipa» atvērts trešdienās, ceturtdienās, piektdienās un sestdienās no 21.00-5.00. 
  • Ieeja klubā tiek kontrolēta ar face, dress un Da Vinči kodiem, kas mainās pēc gadalaikiem un mēness fāzēm, tomēr viena lieta paliek nemainīga - kreņķi ienest aizliegts!
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu