Roberts Petisons bezpajumtniekam uzdāvina ģitāru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu aktieris Roberts Petinsons nopircis ģitāru kādam bezpajumtniekam, kurš ielas malā spēlējis ar nožēlojama izskata instrumentu, vēsta «Contactmusic».

«Krēslas» sāgas varonis iemetis naudu ielu muzikanta kārbā Losandželosā, pamanot viņa nopluinīto ģitāru. Pēc tam aktieris iegājis tuvējā mūzikas veikalā, kur viņš sev nopircis jaunu elektrisko ģitāru, kā arī sarkanu akustisko ģitāru, ko uzdāvinājis bezpajumtniekam.

Britu celtnieks Lūks Džounss, kurš bijis aculiecinieks aktiera dāsnumam, laikrakstam «The Sun» stāstīja, ka «mēs visi bijām ar mutēm vaļā, kad viņš iedeva ģitāru bezpajumtniekam». «Pēc tam Roberts ātri devās uz savu automašīnu un aizbrauca. Ielu muzikants bija pilnīgi šokēts. Viņam nebija ne jausmas, kas Roberts tāds ir, un liekas viņš domāja, ka ģitāra ir zagta,» stāstīja Džounss.

«Viņš skatījās pa labi un pa kreisi, it kā gaidot, ka viņu tūlīt apcietinās. Mēs lūdzām viņam mazliet uzspēlēt, viņš nespēja sakoncentrēties,» piebilda aculiecinieks.

Jauna vidusmēra akustiskā ģitāra maksā aptuveni 50 sterliņu mārciņas (aptuveni 40 latus).

Roberts Petinsons, kurš vampīru sāgā «Krēsla» tēlo vampīru Edvardu Kallenu, pats ir aizrautīgs mūziķis un pirmās filmas mūzikas diskam ierakstījis divas dziesmas «Never Think» un «Let Me Sign».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu