Godmanis un Pētersone klusi iestūrējuši laulības ostā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

27. augustā laulība sgredzenus mijuši Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Godmanis (59) un iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone (35), vēsta portāls «kasjauns.lv». Laulību ceremoniju notikusi Mateja baznīcā.

Kāzas Ivars Godmanis un Ilze Pētersone vēlējušies paturēt slepenībā un, par šovasar izteikto bildinājumu, kā arī pašām kāzām, abi neesot stāstījuši pat paziņām. Arī svinības neesot rīkotas, lai paturētu šo zīmīgo brīdi slepenībā.

Ivars un Ilze salaulājušies vien liecinieku un līgavas vecāku klātbūtnē. Sarīkot balli Ivars un Ilze pārējiem radiem un draugiem nosolījušies sarīkot kaut kad vēlāk.

Godmaņa laulība ar viņa iepriekšējo sievu Ramonu Godmani tika oficiāli šķirta šā gada sākumā. Ilzi Pētersoni deputāts bildinājis šovasar. Kā vēsta «kasjauns.lv» Godmanis pasniedzis izredzētajai briljantu gredzenu, kuru Ilze nēsājusi uz kreisās rokas zeltneša. Uz labās rokas viņai jau mirdzējis briljantiem rotāts gredzens, kuru šā gada sākumā viņa saņēmusi kā 35. dzimšanas dienas dāvanu no mīļotā. 

Esot zināms, ka pēc laulībām Ivara Godmaņa 24 gadus jaunākā sieva esot paturējusi gan savu, gan pieņēmusi vīra uzvārdu. Pašlaik jaunlaulātie izbaudot medusmēnesi siltajās zemēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu