Karla Bruni gaidāmo mazuli stingri sargās no sabiedrības acīm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Francijas pirmā lēdija Karla Bruni apņēmusies savu kopā ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī gaidāmo mazuli stingri sargāt no sabiedrības acīm.

Bijusī supermodele un dziedātāja arī neplāno sava mazuļa fotogrāfijas izplatīt vai pārdot mediju izdevumiem.

«Mums nebūs bērna fotogalerijas. Mans kā valsts vadītāja sievas stāvoklis mani padarījis vēl piesardzīgāku. Es saprotu mediju interesi, un es tur nesaskatu nekādas neērtības sev vai vīram, bet attiecībā uz bērniem viss ir citādi,» Francijas televīzijas šovam stāstīja Bruni.

«Es darīšu visu, lai aizsargātu šo mazuli, un būšu pilnīgi kareivīga. Es nekad neizrādīšu šī bērna fotogrāfijas, es nekad nedemonstrēšu šo bērnu,» sacīja Bruni.

Viņa arī sacīja, ka nožēlojusi, ka ņēmusi savu tagad 11 gadus veco dēlu Orelianu līdzi ceļojumā ar Sarkozī uz Jordānijas pilsētu Petru 2008.gadā. Toreiz daudzviet pasaules presē parādījās fotogrāfijas, kurās Bruni un Sarkozī pastaigājas Jordānijā un supermodeles dēlēns ir redzams sēžam uz Sarkozī pleciem.

«Mans vecākais dēls reiz nonāca presē, ne gluži publiskā situācijā, bet privātā, un tā bija liela kļūda. Man toreiz nevajadzēja ņemt līdzi savu dēlu. Man vajadzēja paredzēt, ka tur varētu būt fotogrāfi,» sacīja Bruni.

Francijas pirmā pāra kopīgajam bērnam pasaulē jānāk oktobrī. Gaidāmais mazulis būs Bruni otrais bērns, bet Sarkozī ir trīs dēli no divām iepriekšējām laulībām, kuri dzimuši attiecīgi 1985., 1986. un 1997.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu