Karls Lāgerfelds: Štrauss-Kāns ir jauks, ja vien jūs neesat sieviete

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Modes nama «Chanel» mākslinieciskais direktors Karls Lāgerfelds raksturojis savu draugu Dominiku Štrausu-Kānu kā burvīgu un jauku cilvēku, kas seksuālas spriedzes dēļ nespēj tāds būt arī ar sievietēm, vēsta Francijas ziņu interneta izdevums «The Local».

Sarunā ar interneta modes žurnālu «Style.com» ekscentriskais vācu modes mākslinieks pauda pārliecību, ka visi politiķi ir seksuāli neapmierināti. «Viņi uzvelkas no politikas, no varas,» paziņoja Lāgerfelds, aizstāvot bijušo Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) izpilddirektoru, kas bija apsūdzēts dzimumnoziegumos.

«Viņš ir ļoti apburošs,» Štrausu-Kānu raksturoja Lāgerfelds. «Viņš ir jautrs, viņš ir lielisks. Viņš ir jauks - ja vien jūs neesat sieviete. Tā ir problēma.»

Kā ziņots, Štrauss-Kāns uz Manhetenas viesnīcas istabenes liecību pamata maijā tika apsūdzēts izvarošanā. Viņš tika arestēts un kādu laiku pavadīja apcietinājumā, bet pēc tam - mājas arestā. Pastāvot šaubām par apsūdzību ticamību, Ņujorkas tiesa tās 23.augustā atcēla.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu