Par vienu iekārojamo vecpuisi mazāk: Šimkum ir draudzene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Nesen žurnāls «Vakara ziņas» publicēja [s:39473], kurā figurēja arī talantīgais pianists Vestards Šimkus (27). Tomēr jau vairākus mēnešus viņa sirds ir aizņemta - viņa mīļotā meitene ir šarmantais soprāns Elīna Volkmane (28), vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Beidzot manā dzīvē ir noticis tas, kam vajadzētu būt, un es varu tikai cerēt, ka arī nākotnē viss turpināsies,» «PDz» stāstījis pianists. Viņš agrāk minējis, ka viņa ideālajai sievietei nav obligāti jāspēlē klavieres, tomēr Elīna to prot. Vēl vairāk - viņa ir spēcīgas balss īpašniece, kura absolvējusi Oslo Mūzikas akadēmijas maģistrantūru. Tas, ka abi ir saistīti ar mūziku drīzāk esot sakritība, nevis uz to balstītas Vestarda simpātijas, apgalvojis pianists.

Jautāts par kopā būšanu un biežajiem koncertiem dažādās pasaules malās, Vestards «PDz» stāsta: «Man liekas, ka problēmas sākas tajā brīdī, ja mūzikas vai sieviete mēģina viena otru uzvarēt vai kaut kādā veidā nostāties pirmajā plānā.» Šimkus neuzskatot, ka tām ir jābūt savstarpēji konkurējošām sfērām. Mūzika esot tas, ar ko viņš piepildot savu dzīvi un, ja blakus esot cilvēks, kas to saprot, atbalsta un paceļ, tad Vestards to ļoti novērtējot. Viņš arī atbalstot Elīnu, tajā, ko dara viņa. «Šādā tandēmā attiecības, manuprāt, mūzikai tikai palīdz,» piebildis pianists.

Vestards Elīnu pazinis jau 3 gadus. Sociālajā portālā «Facebook» to, ka ir attiecībās, abi atzīmējuši 23. augustā. Kā novērojis «PDz», savas simpātijas un mīlas pilno noskaņojumu abi apliecinot arī portāla «draugiem.lv» profilos. Pie savām interesēm abi norādot viens otra iniciāļus. Vestards profilā ierakstījis «Vai tu vari par savu dzīvi teikt, ka tā ir pilnībā laimīga? Es varu!», savukārt Elīna īsi un kodolīgi raksta «Esmu laimīga!».

Elīnas talantu varat baudīt video rulītī:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu