Dženifera Gārnere labprāt vēlētos trīs meitas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Holivudas aktrise Dženifera Gārnere būtu priecīga, ja arī viņas trešais bērns būtu meitene, atzīstot, ka būtu dīvaini tikt pie dēla, vēsta amerikāņu žurnāls «People».

Kā ziņots, augustā atklātībā nonāca fakts, ka Holivudas zvaigžņu pāra Bena Afleka un Dženiferas Gārneres ģimenē gaidāms trešais bērns.

«Trīs meitenes, tas ir lielisks veids, kā uzaugt,» intervijā televīzijas šovam «The Ellen DeGeneres Show» sacīja Gārnere, kura pati uzaugusi kopā ar divām māsām.

Plānots, ka šova raidījums ar Gārneres piedalīšanos tiks pārraidīts otrdien.

«Tas būtu savādi, ja būtu puika,» sacīja aktrise, gan piebilstot, ka tā būtu «satriecoša un atšķirīga pieredze». Tomēr Gārnere pieļāva, ka viņas vīram tas varētu ļoti patikt, jo «viņam patīk basketbols un visas tādas lietas».

Afleks un Gārnere apprecējās 2005.gadā, un pārim jau ir jau divas meitas - piecus ar pusi gadus vecā Violeta un divus ar pusi gadus vecā Serafina Elizabeta Rouza.

Runājot par viņām, Gārnere atzina, ka meitenēm ir vienalga, vai būs brālītis vai māsiņa. «Viņām patiesībā nerūp dzimums, ja vien mēs nosaucam viņu, tā kā viņas to vēlas,» piebilda Gārnere. Un ja notiks pēc viņu prāta, Afleka un Gārneres jaunāko atvasi, iespējams, sauks par «Ralfiju, Frenkiju, Minniju, Deiziju Daku vai Rozmariju».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu