Dārziņa «Ak Bars» pieveic Pujaca «Sibirj»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

KHL regulārās sezonas spēlē šodien nūjas krustoja Latvijas izlases hokejistu Laura Dārziņa un Georgija Pujaca pārstāvētās komandas.

Dārziņa pārstāvētā Kazaņas «Ak Bars» viesos ar 4:3 pieveica Novosibirskas «Sibirj», kuras kapteinis ir Georgijs Pujacs. Mača gaitā «Sibirj» bija vadībā ar 2:0 un 3:1, tomēr «Ak Bars» ne tikai atspēlējās, bet arī guva uzvaras vārtus piecas minūtes līdz spēles beigām. 

Dārziņš laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 12 minūtēm, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bet Pujacs nepilnu 23 minūšu laikā nopelnīja divas soda minūtes.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva aizsargs Iļja Ņikuļins, bet pa reizei precīzi meta Jarko Immonens un Jevgeņijs Bodrovs. «Sibirj» komandā ar vārtu guvumiem izcēlās Aleksandrs Čerņikovs, Jurijs Petrovs un Vladimirs Tarasenko.

Kazaņas komanda ar 12 punktiem sešās spēlēs ieņem 3. vietu Austrumu konferencē, bet Novosibirskas hokejisti ar astoņiem punktiem sešos mačos ir 7. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu