Krikunovs neapmierināts ar «Ak Bars» uzbrucējiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

KHL komandas Kazaņas «Ak Bars» galvenais treneris Vladimirs Krikunovs pēc svētdien piedzīvotā zaudējuma mačā pret Hantimansijskas «Jugra» izteica neapmierinātību ar uzbrucēju darbību, vēsta [s:39559].

Jāpiebilst, ka «Ak Bars» latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš vakar laukumā pavadīja tikai nepilnas astoņas minūtes, trešajā periodā vispār neizejot laukumā.

«Mēs daudz uzbrukām. Varbūt ne pārāk gudri. Šķita, ka ir milzīgs pārsvars, taču kvalitātes ziņā liela pārsvara nebija,» norāda Krikunovs, kura vadītā komanda pa «Jugra» vārtiem izdarīja 53 metienus.

«Problēma ir vairākuma realizācijā. Tāpēc guvām tikai vienus vārtus. Lielas pretenzijas ir pret uzbrucējiem, kuri divās spēlēs 125 minūšu laikā guvuši tikai vienus vārtus. Ir problēmas un mēs tās risināsim. Trešajā periodā spēlējām ar trim pieciniekiem, taču pretenziju par pašatdevi man nav.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu