Holivuda liek Emmai Vatsonei satraukties par savu izskatu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Jaunā britu kinozvaigzne Emma Vatsone atzinusi, ka Holivudas radītais spiediens izskatīties labi ir milzīgs un tāpēc Losandželosa viņai šķiet diezgan biedējoša.

21 gadu vecā «Harija Potera» franšīzes zvaigzne, kura ir bijusi zīmola «Burberry» reklāmas seja, kā arī ir viena no modes leģendas Karla Lāgerfelda mūzām, atzinusi, ka Holivudā valdošais spiediens izskatīties labi ir milzīgs, tomēr viņa negrasās tam pakļauties un pielāgot savu izskatu pārējiem.

«Man nav perfektu zobu, es neesmu tieva kā skals. Es vēlos būt cilvēks, kurš jūtas labi savā ķermenī un var teikt, ka mīl to un neko nevēlas mainīt,» paziņoja aktrise.

«Es domāju, ka aktrises, kuras ir patiešām veiksmīgas, ir tās, kuras jūtas ērti savā ķermenī un joprojām izskatās kā cilvēki,» viņa piebilda.

Neskatoties uz raizēm par izskatu, aktrisei patīk atpūsties kopā ar draugiem, un, kad runa ir par alkoholu, viņa spēj turēt tiem līdzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu