Grupa «Otra Puse» prezentē jaunu singlu «Dejo ar lietu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15.oktobrī grupa «Otra Puse» sniegs pirmo un vienīgo rudens sesijas akustisko koncertu restorānā «Barons» un prezentēs jaunā singla [s:39605] pirmatskaņojumu un videoversiju!

Ivars Makstnieks, komponējot «Dejo ar lietu», iecerējis to kā ritmisku deju gabalu ar drum&bass elementiem, savu roku dziesmas apstrādē pielicis arī Latvijā pazīstams Dj Raivis, kurš ir arī vairāku «Otras Puses» dziesmu remiksu autors.

«Nebeidzamās jūtu lietavās, klejojot starp šaubu namiem, savu domu atspīdumiem peļķēs - es tevi mierinu ar šo dziesmu un palīdzu atrauties no pelēkās ikdienas, pārvēršot pelēko līņātāju par Tavu draugu un prieka nesēju dejā, kura iesākās tanī dienā, kad mēs no jauna iepazināmies . Dejo ar Lietu, kurš patiesībā esmu Es», tā par dziesmas teksta nozīmi saka tā autors Ivars Kurpnieks.

Dziesmu noklausīties un lejupielādēt var mūzikas portālā «doremi.lv».

Šobrīd, sadarbībā ar Wolfstudio.lv un Gee Team Production, norit aktīvs darbs arī pie dziesmas videoversijas radīšanas. Materiāls tika filmēts divās dienās, sākotnēji iefilmējot deju soļus dejotāju kolektīva Pro X izpildījumā. Citā dienā agrā rītausmā tika uzņemta otrā daļa, kurā piedalījās grupas mūziķi Normunds Pauniņš, Ivars Makstnieks, Arnolds Kārklis un Rihards Zaļupe.

Singla «Dejo ar lietu» dzīvā izpildījuma un video klipa prezentācija gaidāma 15.oktobrī restorānā Barons (Kr.Barona 108, Rīga), grupas tradicionālā akustiskā koncerta ietvaros. Biļetes «bilesuserviss.lv» un uz vietas 7 Ls.

Koncerts jau tradicionāli norit romantiskā gaisotnē pie galdiņiem, tādējādi radot īpašu auru un arī iespēju vairāk iedziļināties dziesmu lirikas nozīmē. Tā kā galdiņu un vietu skaits ir ierobežots, nepieciešama iepriekšēja vietu rezervācija 67298462.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu