Pols Makartnijs trešo reizi iestūrējis laulības ostā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Leģendāras britu rokgrupas «The Beatles» bijušais dalībnieks Pols Makartnijs svētdien civilā ceremonijā apprecējies ar savu ilggadējo draudzeni Ņujorkas uzņēmēju Nensiju Ševelu.

Pāris salaulājās draugu un ģimenes klātbūtnē Vestminsteras dzimtsarakstu nodaļā - turpat, kur rokmūzikas veterāns precējās ar savu pirmo sievu Lindu Makartniju. Līgavai mugurā bija balta kokteiļkleita, ko darinājusi Stella Makartnija - Makartnija meita, kas dzimusi viņa pirmajā laulībā.

Mūziķis apprecēja Lindu 1969.gadā, taču 1998.gadā viņa nomira no krūts vēža.

Pēc laulību ceremonijas oficiālās daļas kāzinieki turpināja svinības Makartnija privātmājā Londonas ziemeļos. Šīs kāzas savā pieticībā kļuva par krasu pretstatu greznajai ballei, kas 2002.gadā tika sarīkota par godu Makartnija savienībai ar viņa otro sievu bijušo modeli Heteru Milzu. Tad pāris noīrēja pili Īrijā, kur sapulcēja 300 viesus, taču jau 2008.gadā pēc divus gadus ilgus tiesāšanās viņu laulība tika šķirta. Makartnijam nācās samaksāt Milzai 24,3 miljonus sterliņu mārciņu.

Izejot no laulību reģistrācijas nama, jaunlaulātos sveica fanu pūlis. Uz reportieru jautājumu, kā jūtas jaunais vīrs, Makartnijs atbildēja: «Lieliski, paldies. Es jūtos precējies. Es jūtos absolūti brīnišķīgi.»

Daudzi ārā gaidītāji reaģēja uz mūziķa parādīšanās ar histērisku prieku, simtiem cilvēku sauca viņa vārdu, ieskaitot kādu sievieti no Ņujorkas, kas nespēja noticēt, cik ļoti viņai palaimējies būt Londonā tajā pašā dienā, kad notiek kāzas. «Man ir 55, un esmu bijusi viņa fane visu šo laiku. Esmu sajūsmā,» atklāja Redžina Belisari. «Mana māsa bija uz «Bītlu» pirmo koncertturneju ASV, bet es biju pārāk maza. Viņa vienmēr man bāza to bāza sejā, bet tagad beidzot es varēšu viņai atspēlēties.»

Aicināto kāzu viesu vidū bija grupas «The Beatles» bijušais bundzinieks Ringo Stārs, grupas «The Rolling Stones» ģitārists Ronijs Vuds, kā arī britu rokmūzikas ģitārists Džefs Beks.

51 gadus vecā Ševela un 68 gadus vecais Makartnijs ir kopā jau aptuveni četrus gadus. Viņi iepazinās gadu pēc Makartnija šķiršanās ar Milzu. Neraugoties uz sava partnera milzīgo slavu un bagātību, Ševela lielākoties spējusi izvairīties no pārliekas preses uzmanības. Intervijā pirms kāzām ar laikrakstu «New York Observer» viņa atzina, ka viņu izbrīna sabiedrības interese. «Man ir pāri 50. Es strādāju. Tas arī viss. Es neesmu sevišķi sabiedriska, un man ir neliels draudzeņu loks. Tur nav īsti par ko runāt.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu