Emmas Vatsones bijušais draugs: Es viņu pametu viņas slavas dēļ

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu uzņēmējs un realitātes šova «Made In Chelsea» zvaigzne Frensiss Buls atklājis, ka viņš izbeidzis savas īsās attiecības ar poteriādes aktrisi Emmu Vatsoni viņas slavas dēļ.

Kā paskaidrojis Buls intervijā ar žurnālu «Heat», viņš nevēlējās būt pazīstams tikai kā kādas zvaigznes draugs. «Pirms kāda laika mums bija attiecības, taču es vienmēr esmu bijis ambiciozs cilvēks, un es vēlos kļūt slavens ar to, ko es esmu izdarījis. Tāpēc es izvēlējos to neturpināt, jo es negribēju būt pazīstams kā kādas bērnu aktrises draudziņš,» paziņoja 22 gadus vecais uzņēmējs.

Tomēr Buls atzina, ka Emma Vatsone ir ļoti jauks cilvēks, turklāt viņa nemaz nav tāda, kā viņu uztver sabiedrība. «Patiesībā man ļoti patīk Emma. Viņa ir patiešām foršs cilvēks. (Privātajā dzīvē) viņa ir citāda nekā medijos. Tas man vienmēr viņā paticis - viņa ir ļoti interesanta.»

Realitātes šova zvaigzne piebilda, ka viņš vairs nesatiekas ar aktrisi, lai gan reizēm viņu ceļi krustojas. «Mums ir daudz kopīgu draugu,» paskaidroja Buls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu