Džesika Alba iesūdzējusi tiesā kompāniju, kas tirgo preces jaunajām māmiņām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu aktrise Džesika Alba iesūdzējusi tiesā kompāniju «Belly Bandit», kas pārdod elastīgās jostas figūras atgūšanai pēc grūtniecības, par neatļautu viņas tēla izmantošanu reklāmā un par zaudējumiem pieprasa vienu miljonu ASV dolāru (516 000 latu).  

Kompānija produkta reklāmā izmantojusi aktrises tēlu, un, kā apgalvo viņas advokāti, uz produkta iepakojuma rakstīts «Džesikas Albas noslēpums figūras atgūšanai pēc grūtniecības». Saskaņā ar tiesā iesniegtajiem dokumentiem kompānija izmantojusi aktrises vārdu un fotogrāfiju savā vietnē sadaļā «Slavenību rekomendācijas». 

Šobrīd sadaļa, kurā produktu rekomendēja arī amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kortnija Kardašjana un britu aktrise Minija Draivera, ir bloķēta. 

Saskaņā ar izklaides ziņu vietnes «TMZ.com» informāciju 30 gadus vecā aktrise, kas audzina trīs gadus veco Onoru Mēriju un divus mēnešus veco Heivenu Gārneru, papildus kompensācijai par radītajiem zaudējumiem pieprasa arī procentus no kompānijas peļņas. 

Iepriekš Alba atklājusi, ka pēc Heivenas piedzimšanas figūras atgūšanai viņa katru dienu vingro 45 minūtes un ēd tikai mājās piegādātu ēdienu, kura dienas kaloriju daudzums nepārsniedz 1200. «Man ir ļoti grūti kontrolēt porciju lielumu, tāpēc man piegādā 1200 kaloriju maltītes. Taču es arī vingroju, tāpēc varētu teikt, ka es badojos - nekā patīkama. Es dzeru daudz ūdens. Es vingroju katru dienu, tikai 45 minūtes labam garastāvoklim. Grūtākais ir saģērbties un to sākt darīt. Grūti atrast motivāciju.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu