Kā zaudēt svaru un attīrīt organismu*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bikramyoga.lv

Ir neskaitāmi veidi, kā palīdzēt jums un jūsu ķermenim justies labi, attīrīt to no toksīniem, ko esat savā organismā savairojis ar nepārdomātu un brīžam negausīgu ēšanu, kā arī  iekustinot muskuļus un locītavas, kas netiek pienācīgi nodarbināti darba specifikas vai slinkuma dēļ.

Viens no veidiem ir  karstā bikram joga. Nevienu nav jāpārliecina par fizisko aktivitāšu lomu veselības nostiprināšanā un skaista auguma iegūšanā. Tāpat visiem zināma patiesība ir pirts labvēlīgā ietekme. Populārā valodā varētu teikt, ka karstā bikram joga ir šo abu, mums labi zināmo patiesību, apvienojums. Galvenais – ar to var nodarboties ikviens – jebkurā vecumā, ar jebkuru fizisko sagatavotību un veselības stāvokli.

Karstās bikram jogas

Ja runājam par jogu, tad uzreiz domājam par šī pasākuma filozofisko pusi. Bikram jogas autors Bikrams Čaudrijs lieliski saprata, ka jogas būtību rietumnieki spēj uztvert krietni citādi nekā austrumnieki, kuri ar jogu nodarbojas no bērnības. Tāpēc Bikrams Čaudrijs sadarbojās ar rietumu ārstiem un zinātniekiem, lai izveidotu vingrojumu kompleksu, kuru izpildot, maksimālu rezultātu varētu iegūt cilvēks, kuram jogas fiziskajās un garīgajās mākslās nav nekādas pieredzes vai tās ir ļoti maz.

vēsturi un pamatprincipiem

 5 īpaši iemesli, kāpēc apmeklēt karsto bikram jogu:

1. Iepriekš nekad neesat nodarbojies ar jogu, aerobiku un fitnesa treniņiem un citām fiziskām aktivitātēm. Karstumā ķermenis sasilst, kļūst lokanāks, jums ir vieglāk izpildīt vingrojumus, un mazinās iespēja, ka varat gūt traumas un savainojumus.

2. Sirgstat ar hroniskām slimībām, piemēram, artrītu, diabētu vai vairogdziedzera darbības traucējumiem, kā rezultātā ir grūti atrast jums piemērotas fiziskas aktivitātes.  Bikrama joga stiprinās un atjaunos organismu un palīdzēs mazināt hronisku slimību simptomus.

3. Vēlaties samazināt svaru. Nodarbības laikā pastiprināti svīst, tāpēc jālieto daudz ūdens, tā rezultātā uzlabojas vielmaiņa un fiziskie vingrojumi palīdz nostiprināties muskulatūrai un zaudēt taukaudus.

4. Traumu sekas. Pēc operācijām,  lūzumiem un citām smagām traumām ar vingrojumu palīdzību vieglāk varat atgūt ķermeņa funkcijas un labsajūtu.

5. Lai noticētu sev. Viegli nebūs, bet , ja paveiksiet, gandarījums garantēts.

www.bikramyoga.lv 

* Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu