Štrausa-Kāna vārds izskanējis saistībā ar sutenerismu Beļģijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Bijušā Starptautiskā valūtas fonda vadītāja Dominika Štrausa-Kāna vārds izskanējis saistībā ar izmeklēšanu sutenerisma tīkla lietā Beļģijā, ziņo «Journal du Dimanche».

Laikraksts vēstī, ka beļģu suteneri vairāku gadu garumā piegādājuši nepilngadīgas meitenes luksusa numuriņiem viesnīcās Lilē, Francijā, kas atrodas netālu no Beļģijas robežas. Īpašos gadījumos meitenes tikušas sūtītas arī uz ASV.

Nopratināšanās saistībā ar suteneru tīklu uzpeldējis arī Štrausa - Kāna vārds. Viņš, iespējams, piedalījies seksa ballītē, kas norisinājās vienā no Parīzes viesnīcām 2010.gadā. Izmeklēšanas gaitā atklājies, ka šo ballīti rīkojuši suteneri, kas tagad figurē uzsāktajā krimināllietā.

Francijas mediji ziņo, ka jaunajā izmeklēšanā Štrausa - Kāna loma ir «otršķirīga».

Pats Štrauss-Kāns ar sava advokāta starpniecību svētdien noliedzis, ka viņš būtu iesaistīts šajā lietā un norādījis, ka apsūdzības, kas pret viņu vērstas, ir nepatiesas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu