Dārziņš varētu nespēlēt piecus mēnešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

KHL regulārās sezonas spēlē šovakar Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas «Ak Bars» komanda savā laukumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica Jūliusa Šuplera vadīto Maskavas CSKA.

Dārziņš pirmajā trešdaļā laukumā pavadīja nedaudz vairāk par piecām minūtēm, otrajā periodā - tikai 49 sekundes, jo kādā no epizodēm pēc pretinieku spēka paņēmiena uzreiz devās uz ģērbtuvēm. Kopumā latviešu uzbrucējs paspēja izdarīt divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Spēles 16. minūtē mača rezultātu atklāja Jevgeņijs Skačkovs, bet Dārziņš otrās trešdaļas 78. sekundē asistēja maiņas biedram Jarko Immonenam, kurš izvirzīja mājiniekus vadībā ar 2:0. Tomēr otrās trešdaļas beigās Vjačeslavs Kuļomins un Iļja Zubovs pārspēja Petri Vehanenu un panāca izlīdzinājumu.

Pamatlaikā un papildlaikā vārti vairs netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā uzvaru «Ak Bars» komandai nodrošināja Immonena «bullītis».

Pēc mača komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs atklāja, ka pēc pirmajām prognozēm Dārziņam varētu nākties iztikt bez hokeja piecus mēnešus. «Viņam ir pleca trauma. Viņš varētu izlaist piecus mēnešus, taču tie ir tikai iepriekšējās izmeklēšanas rezultāti. Precīzāk būs zināms vēlāk.»

«Ak Bars» komanda ar 27 punktiem 15 spēlēs pašlaik ieņem 3. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Šajā video no 1:50 variet noskatīties epizodi, kurā Lauris guva pleca savainojumu:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu