Dārziņam Maskavā veiks operāciju

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Pleca traumu guvušajam Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Kazaņas «Ak Bars» un Latvijas valstsvienības uzbrucējam Laurim Dārziņam ceturtdien veiks operāciju, pēc kuras viņa atgriešanās laukumā būs atlikta uz četriem mēnešiem.

Dārziņš trešdien dodas uz Maskavu, kur dienu vēlāk viņam operēs sarautās kreisā pleca saites, aģentūrai BNS pastāstīja Kazaņas «Ak Bars» preses dienesta vadītājs Marats Farhejevs. Operāciju Dārziņam veiks augstākās klases speciālisti sporta traumu klīnikā, kas Krievijā ir labākā šādas specializācijas medicīnas iestāde, uzsvēra Farhejevs.

Ārstēšanās, ieskaitot rehabilitācijas periodu, Dārziņam ilgs četrus mēnešus, un tās beigās uzbrucējs būs gatavs atgriezties laukumā. Noteiktais četru mēnešu termiņš paliks spēkā, ja ārstēšanās notiks pēc iepriekš paredzēta plāna un nebūs sarežģījumu.

Pagaidām vēl nav izlemts, kur Dārziņš turpinās atlabt pēc operācijas. Visticamāk, tas būs Maskavā vai Kazaņā, jo hokejistam ārstēšanās procesā nepārtraukti būs nepieciešama augsti kvalificēta medicīniskā uzraudzība, paskaidroja Farhejevs.

Jau ziņots, ka Dārziņš otrdien cīņā pret Maskavas CSKA traumu guva parastā spēles epizodē.

«Ak Bars» ar 3:2 pēcspēles metienos uzvarēja kādreizējā Rīgas «Dinamo» galvenā trenera Jūliusa Šuplera vadīto Maskavas CSKA. Dārziņš izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, otrajā trešdaļā guva traumu un laukumā vairs neatgriezās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu