Karla Bruni dzemdējusi Sarkozī meitu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī sieva Karla Bruni-Sarkozī trešdien laidusi pasaulē meitu, ziņu aģentūrai AFP atklājusi kādai Francijas pirmajai lēdijai pietuvināta persona.

«Pagaidām mēs nezinām mazās meitenes vārdu,» atklāja avots.

«Tas notika starp plkst.19 un 19.30. Viss gāja ļoti labi,» ziņu aģentūrai pavēstīja otrs avots.
Lai arī Sarkozī un Karla Bruni nav oficiāli paziņojuši par ģimenes pieaugumu, apmeklējot atkritumu pārstrādes rūpnīcu, Francijas prezidents apstiprināja, ka viņa sieva dāvājusi viņam vēl vienu bērnu. Rūpnīcas darbinieki uzdāvināja viņam ozola stādu, par ko Sarkozī bija ļoti pateicīgs. «Tas patiešām ir ļoti laipni, ļoti taktiski,» sacīja Sarkozī. «Tā ir ļoti liela laime. Visi šeit klātesošie vecāki var saprast mūsu milzīgo prieku. Viņām klājas ļoti labi,» piebilda Sarkozī.

Uz jautājumu, kā bērnu sauks, Sarkozī atbildēja: «Ļausim mammai šo prieku atklāt.»

Meitene ir pāra pirmais bērns, lai gan bijušajai modelei ir desmit gadus vecs dēls no iepriekšējām attiecībām, bet Francijas prezidentam ir trīs bērni vecumā no 14 līdz 26 gadiem no divām iepriekšējām laulībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu