«Jugra» uzvar Jekaterinburgā, Masaļskis spēli nepabeidz

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

KHL regulārā čempionāta spēlē «sausā» sērija, neielaižot nevienus vārtus, svētdien pārtrūka latviešu vārtsargam Edgaram Masaļskim, bet viņa pārstāvētā Hantimansijskas «Jugra» komanda izbraukumā ar 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Jekaterinburgas «Avtomobilist» hokejistus. Vārtsargs trešajā trešdaļā savainojuma dēļ pameta laukumu.

Masaļskis laukumā devās savas komandas sākumsastāvā, cīņas gaitā atvairot 26 pretinieku metienus.

Kad otrās trešdaļas 11. minūtē Masaļski pārspēja Deniss Sokolovs, pārtrūka latvieša iespaidīgā «sausā» sērija, kuras ietvaros Masaļskis savus vārtus neskartus nosargāja 148 minūtes un 35 sekundes.

Tiesa, Masaļskis laukumu pameta otrās trešdaļas ievadā īsi pēc tam, kad ielaida otros vārtus un ļāva mājiniekiem izlīdzināt rezultātu 2:2. Vārtsargam laukumā pēc vienas no epizodēm tika sniegta medicīniskā palīdzība, tomēr spēli viņš turpināt nebija spējīgs.

Latvieša vietu vārtos ieņēma Mihails Birjukovs, nelaižot nevienu ripu un veiksmīgi izturot ilgstošo pēcspēles metienu sēriju, kurā ar 23. metienu uzvaru viesiem nodrošināja Vitālijs Sitņikovs.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā pēc šī mača «Jugra» ar 22 punktiem 16 spēlēs ieņem 8. vietu, kamēr «Avtomobilist» ar desmit punktiem 15 cīņās šajā pašā konferencē atrodas pēdējā, 12. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu