Atrastas piecas «Mūsu Zelta dziesma» finālistes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

23.oktobrī šovā «Mūsu Zelta dziesma» skanēja 11 iemīļotas un mums, latviešiem, tuvas dziesmas. Muzikālās sacensības laikā noskaidrojās piecas dziesmas, kuras mēros ceļu uz šova lielo finālu, lai cīnītos par Zelta dziesmas titulu. 

Šajā reizē iespēja balsot par priekšnesumiem tika dota tikai skatītājiem un šova faniem, žūrijas pārstāvji varēja vien izteikt savu viedokli un pārdomas. Skatītāji lēma, ka ceļu uz šova lielo finālu turpinās Andra Ērgļa izpildītā «Dzīve kā košums», Diānas Pīrāgs un Emīla Balcera versija dziesmai «Rozā lietus», Samantas Tīnas un Ata Ieviņa izpildītā «Tu un es», Kārļa Būmeistera «Dzimtā valoda» un Nikolaja Puzikova un Laines Ligeres-Stengrēvicas «Kad man maziņam» priekšnesums.

Šova studijā skanēja arī «Zelta sietiņš» Daces Upītes un grupas «Melo M» izpildījumā, «Cielaviņa» Elīnas Seiles un Daina Skuteļa skanējumā, «Par to …» Valtera Frīdenberga un grupas «Putnu balle» skatījumā, «Mēs pārtiekam viens no otra» Paulas un Mika Dukura dziedājumā, «Sirds sadeg neparasti» Emīla Balcera un «Musiqq» Marata Ogļezņeva izpildījumā un Ivo Fomina «Vella kalpu dziesma».

Vienpadsmit jauno dziedātāju priekšnesumus vakar komentēja ekspertu komisija Daigas Mazvērsītes, Elitas Patmalnieces, Ievas Akurāteres, Ineses Pabērzas, Maijas Kalniņas, Žaklīnas Cinovskas, Alex, Artura Reinika, Inta Teterovska, Jāņa Streiča un Haralda Ritenberga sastāvā. 

Arī «Mūsu Zelta dziesma» otrajā pusfinālā 30.oktobrī balsošanas iespēja tiks dota tikai un vienīgi skatītājiem un šova cienītājiem. Nākamajā svētdienā šova «Mūsu Zelta dziesma» studijā skanēs 12 dziesmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu