Zīle: bezpartejiska kandidāta virzīšana liecina par vairākām problēmām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aivja Roņa (bezpartejisks ministrs «Vienotības» un ZRP atbildībā) kā bezpartijiska kandidāta izvirzīšana satiksmes ministra amatam liecina par vairākām problēmām, uzskata Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle.

Viņš intervijā laikrakstam «Diena» uzskaitīja šīs problēmas - partiju bailes no atbildības un pieņemto lēmumu sekām šajā nozarē, saasinātu interešu grupu cīņu utt.

«Man izšķirošais kritērijs, vērtējot Roņa darbību, būs viņa izvēle saistībā ar nupat Eiropas Komisijas apstiprināto septiņu gadu programmu transporta jomā «Connecting Europe»,» sacīja Zīle.

Viņš norādīja, ka tad, ja ministrs izvēlēsies konsekventi strādāt pie Eiropas Savienības (ES) transporta komisāra Sīma Kallasa un arī Zīles atbalstītā «Rail Baltica» projekta, tad varēs teikt, ka pieredzējušā diplomāta izvēle ir par labu Rietumu jeb ES attīstības ceļam.

«Ja ne..., tad acīmredzot par labu savu kā lobista mērķu piepildīšanai,» piebilda Zīle.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu