Ukraiņu medmāsa atklāti par dzīvi Kadafi «galmā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Nogalinātā Lībijas diktatora Muamara Kadafi personīgā medmāsa intervijā medijiem atklājusi, ka baumām par zvērībām un neķītrībām, kas it kā notikušas Lībijas diktatora «galmā», nav pamata.

Oksana Balinskaja, kas trīs gadus strādāja pie Kadafi, un kura atgriezusies Ukrainā, uzskata, ka Kadafi nebija pelnījis tādu nāvi.

Balinskaja atklāj, ka Ukrainas medmāsām viņš nebija asinskārs diktators. Viņas Kadafi esot dēvējušas par «papucīti». Uzzinot par viņa nāvi no televīzijas, viņa ilgi neesot spējusi noticēt, ka televīzijā redzētie kadri ir īsti. «Es biju šokēta. Nedomāju, ka viņu tā vienkārši nošaus. Tā ir šausmīga nāve. Viņš tādu nav pelnījis. Neviens nav pelnījis tādu nāvi,» savu sašutumu pauda medmāsa.

Darbam pie Kadafi viņa tika izvēlēta 2008.gadā Kadafi vizītes laikā Ukrainā. Balinskaja ļoti nervozējusi, taču izrādījies, ka velti. Par ukraiņu medmāsu dzīvi Kadafi pakļautībā klīdušas daudzas baumas, arī nepiedienīgas, stāstīts, ka viņas, tāpat kā viņa apsardzes darbinieces, ietilpušas Kadafi harēmā, taču Balinskaja šīs baumas noliegusi, apgalvojot, ka sieviešu attiecības ar Kadafi bijušas ļoti formālas.

Medmāsas regulāri pārbaudījušas viņa veselības stāvokli- veikušas asinsanalīzes utt. Viņam esot bijusi 18 gadīga jaunekļa veselība.

Reizi gadā Kadafi visus esot apbalvojis. Ārstiem pirktas automašīnas, savukārt medmāsas ar pulkvedi ceļojušas pa visu pasauli.

Kad sākusies revolūcija, Balinskaja atgriezusies dzimtenē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu