Šovs «Mūsu Zelta dziesma» gatavs finālam - noskaidrotas atlikušās piecas dziesmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

TV3 skatītāji 30.oktobra vakarā lēma, kurām dziesmām cīnīties lielajā «Mūsu Zelta dziesma» finālā. Tagad ir skaidrs, ka izšķirošajā cīņā tiksies izvēlētās dziesmas «Dūdieviņš», «Pilsētā, kurā piedzimst vējš», «Atdziedi, dvēsele», «Mēmā dziesma», «Ja Tu man esi» un pirmajā pusfinālā atrastās dziesmas «Dzīve kā košums», «Rozā lietus», «Tu un es», «Dzimtā valoda» un «Kad man maziņam». 

TV3 šovs «Mūsu Zelta dziesma» gatavs lielajam un visu izšķirošajam finālam, jo skatītāji nobalsoja par atlikušajām piecām sev tīkamākajām dziesmām. Atgādinot, ka abos šova pusfinālos iespēja balsot tika dota tikai šova skatītājiem, un žūrijas pārstāvjiem bija iespēja vien paust savu viedokli par redzētajiem priekšnesumiem. Žūrijas godā bija redzama Aira Birziņa, Daiga Mazvērsīte, Elita Patmalniece, Elita Milgrāve, Ilona Bāliņa, Lia Guļevska, Zane Dombrovska, Ingmārs Čaklais, Ivars Cinkuss un Ojārs Rubenis.

Skaidrs, ka svētdien, 6.novembrī šova finālā skanēs:

  • «Dūdieviņš», kuru vakar izpildīja Andris Ērglis,
  • «Pilsētā, kurā piedzimst vējš», kuru izdziedāja Nikolajs Puzikovs un Guntis Veits, 
  • «Atdziedi, dvēsele», kuras izpildījums bija uzticēts Dacei Upītei ar meiteņu kori,
  • «Mēmā dziesma», par kuras aizkustinošo skanējumu rūpējās Emīls Balceris,
  • «Ja Tu man esi» Ivo Fomina un Rūtas Dūdumas izpildījumā. 

Tāpat vakar bija dzirdama «Mežrozīte» Diānas Pīrāgs izpildījumā, «Par rozēm» dziedāja Valters Frīdenbergs ar Ingu Ulmani un Aigaru Voitišķi, «Circenīša Ziemassvētki» skanēja Kārļa Būmeistera izpildījumā, «Lūgums» izdziedāja Ginta Krievkalna, «Saule, pērkons, Daugava» izskanēja grupas «Framest» versijā un «Lilioma dziesmu» dziedāja Samanta Tīna ar Latvijas Nacionālā teātra aktieriem.

Piecas dziesmas, kuras skatītāji vakar izvēlējās šova finālam, pievienojās jau noskaidrotajām fināla melodijām. «Mūsu Zelta dziesma» finālā šajā svētdienā, 6.novembrī visas desmit dziesmas izdziedās jaunie mūziķi, un ar interesi var gaidīt, kura dziesma katram no viņiem būs uzticētas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu