Atzīst Plaudes-Rēlingeres maksātnespēju; sāk bankrota procedūru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa otrdien pasludināja par maksātnespējīgu uzņēmēju, «Kolonnas» grupas dibinātāju un akcionāri Ievu Plaudi-Rēlingeri.

Tiesa arī sāka viņas bankrota procedūru, kuras termiņš noteikts piecu gadu garumā. Tāpat tiesa apstiprināja Plaudes-Rēlingeres mantas pārdošanas un kreditoru prasījumu apmierināšanas plānu, kā arī noteica, ka ierakstāma ķīlas atzīme zemesgrāmatā uz uzņēmējai piederošajiem nekustamajiem īpašumiem Rīgā un Valmierā.

Šodien pasludinātais spriedums nav pārsūdzams.

Plaudes-Rēlingeres maksātnespējas administratore būs Santa Strode.

Pati Plaude-Rēlingere šodien uz sprieduma pasludināšanu nebija ieradusies. Viņas pārstāve Vaiva Kirvelaite žurnālistiem sacīja, ka uzņēmēja patlaban atrodas ārpus Latvijas. Kirvelaite atturējās izteikties par spriedumu, aicinot pēc komentāriem vērsties pie pašas Plaudes-Rēlingeres.

Tiesa Plaudes-Rēlingeres maksātspēju vērtēja jau atkārtoti, jo pērn pieņemto Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas spriedumu atzīt viņu par maksātnespējīgu atcēla Augstākās tiesas Senāts.

Kā ziņots, AS «Holding Kolonna» grupas uzņēmumi 2009.finanšu gadā strādājuši ar 105 miljonu eiro (73,5 miljonu latu) apgrozījumu.

Holdinga «Kolonna» uzņēmumi Latvijas tirgū darbojas kopš 1991.gada, to darbības virzieni ir parfimērijas, kosmētikas vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, ar šīm nozarēm saistīto pakalpojumu sniegšana, kā arī nekustamo īpašumu attīstīšana un ar to saistīto pakalpojumu sniegšana.

Holdingā «Kolonna» ir 21 uzņēmums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu