Masaļskis: Austrumu konference noteikti ir stiprāka

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Hantimansijskas «Jugra» vārtsargs Edgars Masaļskis cer, ka pēc traumas izārstēšanas varēs atgriezties laukumā novembra vidū, kad būs noslēdzies starptautisko spēļu pārtraukums.

Kā ziņots, Masaļskis nav spēlējis kopš 23. oktobra, kad spēli ar Jekaterinburgas «Avtomobilist» viņam nācās pamest traumas dēļ. Tika ziņots, ka latvietis nevarēs spēlēt divas līdz trīs nedēļas, ko Masaļskis apstiprināja arī sarunā ar aģentūru LETA.

«Man ir mazs plīsums, tāpēc nedrīkst kāju mocīt, lai nesaplīst līdz galam,» skaidro  vārtsargs. «Šī iemesla dēļ nepieciešama divus, trīs nedēļu atpūta. Līdz pārtraukumam nespēlēšu, bet ceru, ka pēc tā varēšu atsākt nopietni trenēties.»

Kā ziņots, pirmdien «Jugra» izbraukumā spēkojās ar Rīgas «Dinamo», piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 0:1.

«Šī bija dīvaina spēle, brīžiem komandas vispār nespēlēja, bet tāds laikam ir to spēles stils - arī mēs, īpaši izbraukumā, dažreiz velkam laiku, jo, kamēr ir neizšķirts, viss kārtībā. Komandai galvenais ir nezaudēt un iegūt katrā spēlē vismaz kādu punktu,» norāda Masaļskis.

Latviešu vārtsargs uzsvēra, ka KHL Austrumu konference, kurā spēlē «Jugra», ir ievērojami stiprāka nekā Rietumu konference, kurā sacenšas Rīgas «Dinamo».

«Mūsu komandas spēle šosezon nav slikta, bet jāņem vērā, ka vienības ir ievērojami pastiprinājušās - Austrumu konferencē 11 komandas reāli cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, tāpēc būs grūti,» stāsta Masaļskis. «Ir četri grandi (Kazaņas «Ak Bars», Ufas «Salavat Julajev», Magņitogorskas «Metallurg» un Omskas «Avangard»), turklāt Habarovskas «Amur» un Čeļabinskas «Traktor» arī praktiski jau ir play-off. Tāpēc paliek divas vietas uz piecām komandām. Būs ļoti grūti. Austrumu konference noteikti ir stiprāka, turklāt Rietumos, neskaitot Čehovas «Vitjaz», ir tikai desmit konkurētspējīgas komandas.»

Pirms traumas gūšanas Masaļskis «Jugra» komandas vārtos dalīja vietu ar Mihailu Birjukovu, kurš šomēnes atkal izsaukts uz Krievijas izlasi.

«Pirmssezonā katrs spēlējām pa vienai spēlei, bet tagad ir tā, ka stāv vārtos tik ilgi, kamēr nezaudē. Un es domāju, ka šādi arī ir pareizi - kamēr iet spēle, tikmēr lai spēlē,» uzskata latviešu vārtsargs.

«Par Rīgas «Dinamo» neko nevaru pateikt, jo īpaši nesekoju līdzi, kā viņi spēlē. Nesanāk arī paskatīties spēles, jo laika starpības dēļ, kad Rīgā sākas spēlē, es jau eju gulēt,» Masaļskis nevēlējās komentēt savas bijušās komandas sniegumu. «Neatceros arī, kā «Dinamo» spēlēja pie Jūliusa Šuplera, jo, kad pats spēlēju, tik ļoti taktikai nesekoju līdzi.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu