Šakira saņem zvaigzni Holivudas Slavas alejā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Kolumbiešu dziedātāja Šakira otrdien saņēma zvaigzni Holivudas Slavas alejā.  «Es vēlos to veltīt ASV latīņamerikāņu kopienai, kas nenogurusi strādā un sapņo un sapņo un strādā katru dienu, lai šo valsti padarītu labāku,» zvaigznes atklāšanas ceremonijā sacīja dziedātāja. 

«Losandželosā pirmo reizi es nonācu septiņu gadu vecumā, un es gāju pa Slavas aleju kopā ar savu māti. Es atceros, ka mana mamma man teica: «Šaki, kādu dienu šeit būs arī tavs vārds,«» atcerējās Šakira.

34 gadus vecā Šakira deviņdesmitajos gados kļuva populāra Latīņamerikā ar savu debijas albumu «Pies Descalzos». Viņas otrais albums «Donde Estan Los Ladrones?» iemantoja starptautisku atpazīstamību ar tādiem singliem kā «No Creo» un «Ojos Asi».

Pēc tam kolumbiešu dziedātāja izdeva albumu angļu valodā «Laundry Service», sekojot citu angliski un spāniski dziedošo izpildītāju Enrikes Iglesiasa un Rikija Mārtina piemēram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu